Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ «ΘΥΡΑ 7» Η UEFA!

Κλειστό θα είναι μερικώς το ένα «πέταλο» του "Γ. Καραϊσκάκης" στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από την UEFA για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του!

Ακριβά φαίνεται πως πληρώνει ο Ολυμπιακός τις καταγγελίες της FARE (Football Against Racism in Europe) για ρατσιστικές συμπεριφορές στο Καραϊσκάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άντερλεχτ.

Η UEFA έλαβε σοβαρά υπόψη της τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν (όπως ανέφερε η ανακοίνωση της FARE, υπήρχε οπτικό υλικό) και αφορούσαν την ανάρτηση πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο και τιμώρησε τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι υποχρεούνται να κρατήσουν κλειστό ένα τμήμα από το πέταλο στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του Θρύλου απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός καλείται να καταβάλει και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ που αφορά τη χρήση βεγγαλικών και λέιζερ.

Πάντως, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να καταθέσουν άμεσα έφεση κατά της απόφασης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :