Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΓΙΟΛ!

Ο Κάρλες Πουγιόλ σκέφτεται να... κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο δεξί του γόνατο.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο ο 35χρονος παίκτης της Μπαρτσελόνα βλέποντας ότι το γόνατο του δεν ανταποκρίνεται πλήρως και πως δεν μπορεί να είναι στην επιθυμητή κατάσταση, εκμυστηρεύτηκε στο κοντινό του περιβάλλον τις σκέψεις του περί αποχώρησης.

Ο Πουγιόλ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να παίζει μέχρι τα 40, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Ο Ισπανός έχει πει τα όσα σκέφτεται, ακόμα και σε συμπαίκτες του και σε μέλη της Μπαρτσελόνα.

Το τι ακριβώς θα γίνει θα ξεκαθαρίσει τους επόμενους μήνες ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι το δεξί του γόνατο.

Αρχικά, ο Πουγιόλ φαίνεται ότι θα αποφασίσει αν είναι σε θέση να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ενώ στην συνέχεια φαίνεται να σκέφτεται και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ένα άλλο πρωτάθλημα διαφορετικών απαιτήσεων, όπως αυτό των Η.Π.Α.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :