Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΪΤΣΙΝΟΒΙΤΣ : ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Πεϊτσίνοβιτς βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, αφού η περίπτωσή του αρέσει. Ο 26χρονος αμυντικός της Νις αποκαλύπτει στο "gazzetta.gr" τις επαφές με τον Ολυμπιακό, την επιθυμία του να έρθει στο Λιμάνι και τις... δυσκολίες του Γενάρη.

Ο Ολυμπιακός αναζητά τον αντι-Σιόβα και στη λίστα του Μίτσελ ξεχωρίζουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι περιπτώσεις των Πεϊτσίνοβιτς, Βίλοτιτς και Μποτία.

Μάλιστα, για τους δυο πρώτους οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν μπει πιο... δυνατά, με τις πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από τη Σερβία να κάνουν λόγο πως υπάρχουν επαφές!

Τόσο ο Πεϊτσίνοβιτς όσο και ο Βίλοτιτς είναι θετικοί στο να φορέσουν τα ερυθρόλευκα, με τον 26χρονο αμυντικό της Νις να... αποκαλύπτει: «Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον μάνατζέρ μου για το καλοκαίρι, πως υπάρχει καλό κλίμα, αλλά δεν έχει κλείσει κάτι.

Υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο δεν γνωρίζω αν θα γίνει κάτι ακόμα. Φυσικά και με ενδιαφέρει η προοπτική να παίξω στον Ολυμπιακό, γιατί είναι ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και κίνητρα. Είναι πολύ γνωστό κλαμπ στην Ευρώπη, κάθε σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ένα πολύ δυνατό όνομα και υπάρχουν προοπτικές. Δεν μπορώ πάντως να πω κάτι περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή...».

Το συμβόλαιο του διεθνή στόπερ λήγει το καλοκαίρι, όμως ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί από τώρα για την απόκτησή του, ώστε να καλύψει το κενό του Σιόβα: «Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να φύγω από τον Γενάρη, η Νις δύσκολα θα με παραχωρήσει. Ωστόσο, για να γίνει αυτό πρέπει να τα βρει ο Ολυμπιακός μαζί της, εγώ είμαι θετικός» κατέληξε ο 26χρονος.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :