Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ... ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ

Οι Πορτογάλοι διαψεύδουν με αυστηρό τόνο όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες περί πρότασης για τον Κώστα Μανωλά.

Τα πράγματα στη... θέση τους, με σκληρή ανακοίνωση, φρόντισαν να βάλουν οι ιθύνοντες της Μπενφίκα αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον τους για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού. Οι ιθύνοντες των «Αετών της Λισσαβόνας» με αφορμή όσα γράφονται για πρόταση που έχουν καταθέσει στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού των ερυθρόλευκων, επεσήμαναν με επίσημο τρόπο πως δεν πρόκειται να κάνουν καμιά προσφορά για την απόκτηση του νεαρού σέντερ μπακ.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Όχι επτά εκατομμύρια και μισό, αλλά ούτε ευρώ. Οι εβδομάδες περνούν και ο Τύπος χοντραίνει ζητήματα που δεν υπάρχουν αναφορικά με την Μπενφίκα. Όπως και να έχει επιβάλλεται να διευκρινίσουμε πώς η δομή του ρόστερ της ομάδας της Λισσαβώνας, για τη σεζόν 2014/2015, πορεύεται με βάση αυστηρά χρονικά και όχι μόνο κριτήρια όπως είναι πάγια τακτική του συλλόγου μας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ατζέντηδες ή συλλόγους να διοχετεύουν στον Τύπο ειδήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα: Η Μπενφίκα δεν έκανε καμία προσφορά για τον Έλληνα Κώστα Μανωλά αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ούτε για ένα ευρώ για την ακρίβεια. Ούτε έγινε, ούτε πρόκειται να γίνει. Υπάρχουν όρια στις φήμες και αυτή τη φορά ξεπεράστηκαν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :