Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ... ΝΤΟΡΣΕΪ!



Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα σκεφτόταν μια πιθανή αντικατάσταση του Τζόι Ντόρσεϊ και όπως επιβεβαίωσαν πηγές που επικαλείται το Eurohoops, οι πρωταθλητές Ισπανίας κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστούν νέο σέντερ, αφού ο πρώην NBAer επιστρέφει στην Αμερική.

Μετά από τρεις σεζόν στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισε την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και πρόσφατα το Ισπανικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Ντόρσεϊ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για δυο χρόνια με τους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι θα του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στο ΝΒΑ, από το οποίο έφυγε ως ελεύθερος κατά τη διάρκεια του lock out.

Όσο για την αντικατάστασή του στο ρόστερ των Καταλανών, μπορεί να είναι από τον Λούκας Νογκουέιρα της Εστουντιάντες, όπως αναφέρει η "El Mundo Deportivo".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :