Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΙ ΟΜΩΣ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΕΧΑΣΕ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΕΜΠΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Μεγάλη κουβέντα και... μεγάλη γκρίνια υπάρχει τις τελευταίες μέρες για την υπόθεση "μεταγραφές" στον Ολυμπιακό.

Ο καθένας λέει τα... δικά του και βλέπει τα πράγματα από τη δική του μεριά.

Ας δούμε όμως μία από τις τελευταίες περιπτώσεις του μεταγραφικού παζαριού, αυτή του Χοσέ Χολέμπας που ξεσήκωσε πολλά... μποφόρ γκρίνιας, επειδή κάποιοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει καλύτερός του στην αριστερή πλευρά, αλλά και επειδή το ποσό με το οποίο παραχωρήθηκε ήταν -όντως- μικρό. 

Με το πρώτο σκέλος ΔΕΝ θ'ασχοληθούμε, γιατί είναι κάτι που θα φανεί πολύ σύντομα. Απλά θα πούμε ότι πιστεύουμε πως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να κινηθεί για έναν πιο... έτοιμο παίκτη από Μαζουάκου και Γιαννούλη για το αριστερό του αμυντικό "φτερό".

Σε αυτό που θέλουμε να σταθούμε, είναι το δεύτερο σκέλος και το γεγονός ότι ο Χολέμπας φέτος πουλήθηκε με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που θα μπορούσε να πουληθεί πριν από ένα χρόνο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν για την πώλησή του στη Ρόμα πήρε ένα ποσό κοντά στο... 1 εκ ευρώ και κάποιοι τα... "πήραν" με αυτό το γεγονός! "Mα έχει ανάγκη ο Μαρινάκης το 1 εκ και πούλησε τον Χολέμπας; Τι ξεπούλημα είναι αυτό;"

Όχι, ο Μαρινάκης δεν έχει ανάγκη το 1 εκ μάγκες... Ο Μαρινάκης πριν από ένα χρόνο ήθελε... ακατέβατα 2,5 εκ ευρώ από την Μπεσίκτας για τον Χολέμπας. Οι Τούρκοι έφτασαν την προσφορά τους στα 2,25 εκ ευρώ και ο Μαρινάκης "χάλασε" τη μεταγραφή για 250.000 ευρώ! Ο λόγος ήταν ότι ο Μίτσελ τον υπολόγιζε...

Φέτος, τα... μούτρα του Χοσέ ήταν κάτι που δεν ήθελε να βλέπει ο Μίτσελ στ'αποδυτήρια γι'αυτό  και μετά την συνάντηση στο Μονακό στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, των ανθρώπων του Ολυμπιακού με αυτούς της Ρόμα, "κλείδωσε" η μετακίνησή του στην Ιταλική ομάδα, και ας πήρε ο Ολυμπιακός 1,25 εκ ευρώ λιγότερα σε σχέση με αυτά που μπορούσε να πάρει πέρσι.

Αυτό λοιπόν δεν το λες και... εξαιρετικό deal, παρόλο που αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα των σπουδαίων deals του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι (και όχι μόνο). 

Ο ίδιος ο παίκτης έψαχνε το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο ( 1 εκ οι καθαρές του αποδοχές στη Ρόμα) και ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, πράγμα που όπως αναφέρουν κάποιες... φήμες, είχε πει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού στον φιλικό αγώνα με την Μπιλμπάο στο "Γ.Καραϊσκάκης"...

Στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Φενέρ στην Πόλη, ο Χολέμπας μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και στην εκπνοή του πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με εκτέλεση φάουλ. Δείτε την αντίδρασή του στην αρχή του βίντεο που ακολουθεί και θα... καταλάβετε πολλά για την ψυχολογία και τα θέλω του... 

Τι λέτε λοιπόν, κρατάς τέτοιους παίκτες στην ομάδα ή όχι;



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :