Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΥΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ»



Η Σεβίλλη βρίσκεται σε ανοικτή διαπραγμάτευση με την Τσέλσι για τον Γκάελ Κακουτά και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Γκαέλ Κακουτά έκανε την εμφάνισή του στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Η περίπτωσή του είναι εξ ορισμού δύσκολη, αφού εμπλέκεται η Σεβίλλη. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν βασικό στέλεχος της Ράγιο Βαγεκάνο και επειδή στην Τσέλσι, στην οποία ανήκει, δεν... χωράει, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο Μόντσι, ο αθλητικός διευθυντής των κατόχων του Europa League, μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα και μεταξύ άλλων για τον Κακουτά. "Είμαστε κοντά. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, αλλά υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις τόσο με την Τσέλσι όσο και με τον ποδοσφαιριστή", ανέφερε ο άνθρωπος που οργανώνει και υλοποιεί το σχεδιασμό των Σεβιγιάνων.

Συμπλήρωσε δε ότι "στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάτι οριστικό. Ο προπονητής πιστεύει ότι ταιριάζει τέλεια και έχει τις παραμέτρους που ψάχνουμε για τη θέση. Είμαι αισιόδοξος. Θα είναι αγορά και όχι δανεισμός".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :