Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΚΕΤ! (PHOTO)

Mετά το "Eurohoops", (δείτε το θέμα ΕΔΩ) και το έγκυρο Λιθουανικό μπασκετικό σάιτ "krepsinis" αναφέρει ότι Ολυμπιακός και Χάκετ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία! 

Το δημοσίευμα αναφέρει :

"O πρώην συμπαίκτης του Λίνας Κλέιζα στην Αρμάνι Μιλάνο, Ντάνιελ Χάκετ, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Ευρώπη αφού έρχεται σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Ολυμπιακός θέλει ν'αντικαταστήσει τον Κώστα Σλούκα. Η συμφωνία θα είναι διετής με 800.000 δολάρια το χρόνο.

Αυτό το καλοκαίρι ο Χάκετ σκέφτηκε να πάει στην Αμερική και το ΝΒΑ, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη καμία πρόταση από τους Νιου Γιόρκ Νικς.

Νωρίτερα (προχθές) , ο Χάκετ είχε αναφέρει ότι ενδιαφέρεται γι'αυτόν ο Παναθηναϊκός (δείτε το θέμα ΕΔΩ). Όλα δείχνουν όμως ότι τον κερδίζουν οι άμεσοι ανταγωνιστές του. 

Ο 27χρονος (1.99 μ.) την περασμένη σεζόν είχε στην Ευρωλίγκα 29 λεπτά συμμετοχής με 10.5 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ", καταλήγει το Λιθουανικό δημοσίευμα! 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :