Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ TO... ΜΠΑΜ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (PHOTO & VIDEO)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να μας κάνει να ξεχάσουμε... άμεσα τον Κώστα Σλούκα αφού έχει στα "σκαριά" τη μεταγραφή του  Ντάνιελ Χάκετ!

Ο Θρύλος έχει δύο ακόμα θέσεις ξένων ανοιχτές (Λοτζέσκι, Στρόμπερι, Χάντερ και ο... Γιανγκ που θα ανακοινωθεί σύντομα) και το δικαίωμα να υπογράψει ένα μη Ευρωπαίο και ένα Ευρωπαίο ξένο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το έγκυρο "Eurohoops" ο 28χρονος (1μ.99) Ιταλός γκαρντ Ντάνιελ Χάκετ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με συνολικές αποδοχές που “αγγίζουν” τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Φέτος ο Χάκετ είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 7,8 πόντους (76,7% βολές, 52,1% δίποντα, 50% τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 24,3 λεπτά ανά αγώνα.

Ο Χάκετ διαθέτει τριετή εμπειρία στην Ευρωλίγκα, με την Σιένα και την Αρμάνι Μιλάνο.

* Aπό το λιμάνι δεν υπάρχει... επιβεβαίωση, μέχρι στιγμής, αλλά ούτε και νομίζουμε να υπάρξει αν δεν τελειώσει οριστικά το θέμα...

Θυμηθείτε τι σας είπαμε χθες για τα δύο γκαρντ που πρόκειται ν'αποκτήσει ακόμα ο Ολυμπιακός, ΕΔΩ!

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του στην περσινή Ευρωλίγκα και το βίντεο που ακολουθεί :



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :