Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ : ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!



Δύο μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Βασίλης Καραπιάλης μίλησαν σε αθλητικές εφημερίδες για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου με τις εμφανίσεις του στα φιλικά αλλά και στην επίσημη πρεμιέρα των ερυθρόλευκων.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Βασίλης Καραπιάλης (δείτε τι είπε ο παλαίμαχος άσος ΕΔΩ) αναφέρθηκαν με εγκώμια στις ηγετικές ικανότητες του νεαρού μέσου και τον ...συμβούλευσαν ώστε να μπορέσει να συνεχίσει σε τόσο υψηλό επίπεδο και να αντέξει το βάρος των ευθυνών σε ηγετικό πόστο στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα.

Ο εμβληματικός πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μίλησε στο Φως των Σπορ και είπε χαρακτηριστικά:

«Από την πείρα μου στο ποδόσφαιρο, ξέρω ότι η ψυχολογία είναι το 60% για ένα παιδί με ταλέντο. Αν έχει πίστη στον εαυτό του, αν βοηθήσει να αποκτήσει μεγαλύτερη πίστη, να μην φοβάται, να παίρνει ευκαιρίες, αλλά πραγματικές ευκαιρίες. Ο Φορτούνης στηρίχθηκε και απέκτησε την κατάλληλη ψυχολογία.

Δεν υπάρχει άλλος ένας αυτή τη στιγμή με στοιχεία που έχει εκείνος. Παρά πολύ καλή τεχνική, έξυπνος και αυτό που μου αρέσει πιο πολύ τόσο στον Φορτούνη όσο και στον Τσόρι, είναι ότι είναι απρόβλεπτοι. Αυτό λείπει από το ποδόσφαιρο σήμερα. Πέρσι είχε ένα θέμα όσον αφορά τη διαχείρισή του, όταν έμπαινε αλλαγή έκανε τη διαφορά, αλλά όταν ξεκινούσε δεν έκανε αίσθηση. Φέτος πήρε τις ευκαιρίες από την αρχή και έκανε τη διαφορά ως βασικός. Δεν είναι πια ταλέντο, τον θεωρώ έτοιμο παίκτη με πολλά προσόντα και μου αρέσει πολύ ότι είναι απρόβλεπτος. Πλέον κάνει στον Ολυμπιακό τη διαφορά.

Δεν του λείπει το γκολ. Και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και σκοράρει. Το κυνηγάει το γκολ και καλά κάνει. Το μόνο που έχω να του πω είναι να έχει υγεία. Και να είναι ψυχολογικά καλά. Όλα τα άλλα τα έχει. Και ποιότητα έχει, και τεχνική και γρήγορος είναι για τη θέση αυτή, στο ένας με έναν πάει, καλή ντρίμπλα έχει και από τις δύο πλευρές, μπορείς να αφήσει ιστορία στον Ολυμπιακό και σε ευρωπαϊκές ομάδες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :