Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Αύριο, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου θα συζητηθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπιακού κατά της ποινής που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών του στη Βέροια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει τιμωρηθεί από το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 43.000 ευρώ για όσα έγιναν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Από τους ερυθρόλευκους υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, καθώς θεωρούν την ποινή εξοντωτική, ενώ παράλληλα, άσκησαν έφεση προκειμένου να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη (11/11) και ανάμεσα στις υποθέσεις που θα εξετάσει θα είναι και αυτή ων ερυθρόλευκων.

Αν η ποινή διατηρηθεί ως έχει, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 12η αγωνιστική (29/11).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :