Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ... ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΟΝΗ!

Όπως από νωρίς σας ενημερώσαμε (δείτε εδώ) είναι τεράστιο το πρόβλημα που δημιούργησε ο Κοντονής με την αναβολή του κυπέλλου, μία μέρα πριν την διεξαγωγή του!

Τα προβλήματα που προκάλεσε στον Ολυμπιακό τα αναφέραμε πρώτα φυισικά (δείτε εδώ), τώρα όμως είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την επικείμενη αλλαγή προγράμματος στα playoffs μετά τον ορισμό του Κυπέλλου στις 15/5 (δείτε εδώ λεπτομέρειες).

Για μία ακόμη φορά ο προγραμματισμός των ομάδων γίνεται άνω-κάτω, αφού έτσι θέλουν κάποιοι, και από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο   Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ να δει για τρόπους αντίδρασης, εφόσον γίνει άνω-κάτω το πρόγραμμα. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως τα playoffs πρέπει να ολοκληρωθούν ως τις 29 Μαΐου (προκειμένου και οι διεθνείς, όπως ο Μπεργκ, να προετοιμαστούν εν όψει Euro2016) και να μην αλλάξει το πρόγραμμα που έχει ήδη διαμορφωθεί..

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως αν ο τελικός γίνει την επόμενη Κυριακή, η δεύτερη αγωνιστική των playoffs θα πρέπει να αναβληθεί (η πρώτη θα γίνει στις 11/5) και οι εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές θα πρέπει να χωρέσουν μέσα σε 13 μέρες, από τις 18 μέχρι τις 30 Μαΐου!




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :