Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ... ΠΑΝΙΩΝΙΟ!


Ο Πάουλο Μπέντο δεν θέλει να ρισκάρει για τον Κώστα Φορτούνη και προσανατολίζεται να έχει βασικό κόντρα στον Πανιώνιο τον Μάρκο Μάριν.

Ο Στέφανος Καπίνο θα είναι βασικός γκολκίπερ και λογικά ο Ντιόγο Φιγκέιρας και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια θα είναι δεξιά και αριστερά στην άμυνα.

Οι δύο στόπερ θα είναι μάλλον ο Μποτία με τον Βιάνα με δεδομένο και το πρόβλημα του Ντα Κόστα και από εκεί και πέρα... όλα εξαρτώνται από τον Μιλιβόγεβιτς για το κέντρο. Το εάν ξεκινήσει και έχει δίπλα του τον Καμπιάσο ή τον Μάρτινς ή εάν πάρει ανάσες και αγωνιστεί διαφορετικό δίδυμο στον άξονα. Υπάρχει φυσικά και ο Ρομαό. Επιτελικός ο Μάριν και το προβάδισμα για την τριάδα της επίθεσης το έχουν οι Ελιουνούσι, Σεμπά και Ιντέγε.

Ο Μπέντο ήδη... πονοκεφαλιάζει και, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα μιλήσει με όλους τους παίκτες του, αλλά σε πρώτη φάση σκέφτεται να μην ρισκάρει με Φορτούνη και μήπως πρέπει να δώσει ανάσες στον "Μίλι".


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :