Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ...9 ΑΥΡΙΟ, ΣΩΚΡΑΤΗΗΗΗΗ


Σήμερα υπήρχε...κινητικότητα στην ΠΑΕ ,αφού ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Παναγόπουλου ενώ υπήρξε συνάντηση και συμφωνία με τον Βασιλόγιαννη που θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Παρασκευή.

O μήνας αύριο Σωκράτη έχει 9, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, για όλους εσάς που κρατάτε τις τύχες του Ολυμπιακού στα χέρια σας, πάντα 9 έχει. Υπενθυμίζουμε ότι 14/6 αρχίζει η προετοιμασία (ή μήπως όχι;;;) και η ομάδα έχει ΕΝΑΝ τερματοφύλακα, και ΚΑΝΕΝΑΝ προπονητή. Εκτός και αν στην πρώτη δώσει το παρών ο....Μπόσκο, που έτσι τουλάχιστον λέει στο περιβάλλον του, αφού κανείς δεν του έχει πει ακόμα τίποτα.

Για τις τρύπες στο ρόστερ,καλύτερα να μην κάνουμε λόγο, αφού δεν ξέρουμε από που ν'αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Με τα σημερινά δεδομένα και με λύσεις φτηνιάρικες και ανάγκης, σαν αυτές που έχουν ακουστεί, θα έχουμε πρόβλημα Σωκράτη...Και μεγάλο μάλιστα.

Μετά, ο μηχανισμός σου θα ρίχνει το ανάθεμα στους..."αχάριστους λίγους" που σε αποδοκιμάζουν; Έχεις απαίτηση αλήθεια να πουλήσεις διαρκείας;;;

Αλήθεια,θα υπάρχει νέος προπονητής μέχρι την Δευτέρα; Άλλοι έλεγαν ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει το θέμα, άλλοι τώρα λένε μέχρι το Σαββατοκύριακο, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει από το Δ.Σ στις 14/6 και μετά.

Τελικά, και επειδή από την ΠΑΕ μας είχαν πληροφορήσει ότι...είχαμε παρανοήσει τα περί παγώματος μέχρι το Δ.Σ και ότι το...μαγαζί δεν κλείνει, μήπως μπορούν να μας πουν αν έκλεισε τελικά;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :