Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΑ "ΚΑΥΤΑ" ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ


Είναι δεδομένο ότι στην ομάδα και φέτος θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Πρώτα απ'όλα βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή.

Από εκεί και πέρα, αυτοί που θα κληθούν να ξεκαθαρίσουν το μέλλον τους στην ομάδα είναι αρκετοί.

Τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θέλουν οι Κλίπερς και από το περιβάλλον του Big Sofo βγαίνει ότι θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ. Το θέμα είναι αν θέλει να το κάνει άμεσα ή όχι. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Τζος Τσίλντρες όπως και ο Λίνας Κλέιζα, αν θελήσουν να επιστρέψουν στο ΝΒΑ θα πρέπει μέχρι 15/7 να φέρουν προσφορές διαφορετικά θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό όπως προβλέπει το συμβόλαιό τους. Το θέμα είναι αν παραμείνουν τελικά, ίσως υπάρξει πρόταση μείωσεις αποδοχών, αφού καλοί παίκτες και οι δύο, αλλά όχι για τόσα λεφτά...

Αυτοί που σίγουρα θ'αποτελέσουν παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι οι Σκούνι Πεν ,Νίκολα Βούισιτς, Πάτρικ Μπέβερλι και Γιοτάμ Χαλπερίν.

Αρκετή δουλειά και το φετινό καλοκαίρι για τους ανθρώπους της ΚΑΕ που θέλουν όσο τίποτ'άλλο να οδηγήσουν επιτέλους την ομάδα στην κορυφή.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :