Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ *ΒΙΝΤΕΟ*


Πριν λίγες μέρες, ο Τζαμέλ Αμπντούν δήλωσε ότι ένα από τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική του μεταμόρφωση στο δεύτερο μισό της σεζόν είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Αλγερινός εξτρέμ του Θρύλου, έχει βρει τον καλό του εαυτό και μετά την εξασφάλιση του τίτλου στο Αγρίνιο... ξέσπασε! Τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής έβγαιναν ένα-ένα από τα αποδυτήρια προκειμένου να επιβιβαστούν στο πούλμαν της ομάδας και ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στο "RedPlanet.gr"...

Όταν τον είδε ο Αμπντούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας φώναξε...

"Σάββας, Σάββας" και έσπευσε στο πλάι του για να τον αγκαλιάσει και να του πει ένα "ευχαριστώ για όλα" με τον δικό του τρόπο!

Ο Αμπντούν, χαμογελαστός, άκουγε τα λεγόμενα του εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ενώ χάιδεψε στα μαλλιά τον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος με τη σειρά του χαμογέλασε, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του προς τον Τύπο. Ο Σάββας Θεοδωρίδης στήριξε τον Αλγερινό στα πολύ δύσκολα και ο Αμπντούν αναγνώρισε την τεράστια συμβολή του στην αγωνιστική του άνοδο. Άλλωστε, ο Αλγερινός είναι από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του 39ου Πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου

Πάντως, ο Αμπντούν "τα άκουσε" για τα καλά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της αλλαγής του από τον Ράφικ Τζεμπούρ στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής άνοιξε διάλογο με την εξέδρα και ο Βάσκος του έκανε έντονες παρατηρήσεις, όταν εκείνος κάθισε στον πάγκο.

Δείτε το βίντεο...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :