Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΕΙ!


Επειδή οι πρώτες αντιδράσεις στο θέμα του Αλέκου Αλεξανδρή είναι έντονες, να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα που αφορά τον Έλληνα προπονητή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Αλέκο Αλεξανδρή τον οποίο εκτιμά, όπως εκτιμά και τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα των νέων.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως έχει πρόβλημα -και μεγάλο μάλιστα- με τη διοίκηση της ομάδας και το σκεπτικό της για την επόμενη μέρα. Μετά από μία πλήρως αποτυχημένη χρονιά, ο κόσμος περίμενε την ομάδα να ετοιμάζει την αντεπίθεσή της με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή. Οι κινήσεις που (δεν) κάνει η ΠΑΕ όμως, περισσότερο σαν προσπάθεια να τερματίσει η ομάδα κάτω και από την πέμπτη θέση που τερμάτισε φέτος έχει εκληφθεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσει.

Οι οργανωμένοι έχουν τονίσει πολλές φορές ότι θέλουν κανονικό προπονητή και όχι λύσεις από την...Κύπρο, ή...δικά μας παιδιά για τον πάγκο.

Στην ΠΑΕ ξέρουν τι συμβαίνει στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού και ψάχνουν τρόπους ώστε να μην έρθουν σε ανοιχτή κόντρα μαζί τους...Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :