Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΤΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

Ο Ολυμπιακός, μετά την απόφαση της UEFA να τον τιμωρήσει κλείνοντας ουσιαστικά τη "Θύρα7" στον αγώνα με τη Μάντσεστερ (δείτε το σχτικό θέμα ΕΔΩ), αναμένεται να καταθέσει έφεση εντός τριών ημερών σε βάρος της απόφασης, ελπίζοντας στην άρση της ποινής που του επιβλήθηκε.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάσιμες ελπίδες για αλλαγή της εν λόγω απόφασης, αφού ανάλογη ποινή είχε επιβληθεί μέσα στη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (στο Champions League) και τη Λάτσιο (στο Europa League, κεκλεισμένων των θυρών το γήπεδο).

Οι Ιταλοί έκαναν έφεση (οι Ρώσοι πάλι όχι) και η UEFA αποφάσισε τελικά να μείνει κλειστή μόνο η θύρα των οργανωμένων οπαδών της Λάτσιο, ενώ εξαφάνισε και το πρόστιμο των 40.000 ευρώ που είχε αρχικά επιβάλλει στους Ρωμαίους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κάνουν έγκαιρα τις όποιες κινήσεις τους και από εκεί και πέρα θα περιμένουν την απόφαση της διοργανώτριας αρχής, ελπίζοντας να έχουν τους οργανωμένους οπαδούς τους στη... θέση τους σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :