Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ... ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;


Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με δεδομένη την αποχώρηση του Οθέλο Χάντερ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνέντευξή του  ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να είναι ένας παίκτης που θα συμπληρώνει τον Γιανγκ, αφού την αθλητικότητα σε αυτή τη θέση θα την έχει πια και με το παραπάνω ο Ολυμπιακός. (Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τη συνέντευξη  ΕΔΩ ).

Ο Ολυμπιακός πριν από λίγες μέρες απέκτησε τον Κεμ Μπιρτς και από όσα είδαμε, αλλά και από τις αναλύσεις των ειδικών που διαβάσαμε και γνωρίζουν τον παίκτη, δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει τον Γιανγκ... Αντίθετα, έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά. Αθλητικός, γρήγορος, αλλά με ελάχιστο παιχνίδι... πλάτης, που δεν δοκιμάζει σχεδόν καθόλου σουτ από μέση απόσταση και άπειρος στην Ευρωλίγκα (θα προσθέσουμε εμείς).

Τι σας τα λέμε όλα αυτά; Πολύ απλά γιατί κάτι δεν μας κολλάει... Και δεν φτάσαμε Αύγουστο για να πούμε ότι δεν υπήρχαν επιλογές στο στιλ που είχε αναφερθεί στην συνέντευξή του ο Σφαιρόπουλος και κατέληξε στον Καναδό σέντερ... Αρχές Ιουνίου έκλεισε ο Μπιρτς και αναρωτιόμαστε... Τι άλλο παίζει; Η μυστικοπάθεια και τα νέα που βγαίνουν με το... σταγονόμετρο από τον Πειραιά, το κόστος της υπόθεσης Μπιρτς, αλλά και η διάθεση  να δαπανηθεί συγκεκριμένο ποσό για την απόκτηση του γκαρντ (δείτε τι εννοούμε εδώ) οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποια υπόθεση απασχολεί... υπογείως και πιθανότατα θα προκαλέσει έκπληξη (δείτε εδώ χωρίς απαραίτητα να μιλάμε για την συγκεκριμένη λύση) σαν αυτές που μας χαρίζουν απλόχερα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τα τελευταία χρόνια αν φυσικά ολοκληρωθεί. Η διάθεση μπορεί να υπάρχει αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές ίσως και να μη βγει ποτέ στην δημοσιότητα η προσπάθεια. Πρόσφατα άλλωστε μας το απέδειξε με την συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάλκολμ Ντιλέινι και μίλησε για τον Ολυμπιακό (δείτε εδώ).

Το τι θα φέρει ο χρόνος δεν το γνωρίζει κανείς... Εμπιστοσύνη στη διοίκηση που όσο και αν δεν είναι καιρός για σπατάλες είμαστε σίγουροι ότι θα θωρακίσει με τον καλύτερο τρόπο τον Ολυμπιακό,με βάση τις επιλογές του κόουτς Σφαιρόπουλου. Η αποδεδειγμένη προσπάθεια για απόκτηση του Μπαρνιάνι τον χειμώνα και η ατάκα των Αγγελόπουλων ότι για τον Ιταλό θα έκαναν την υπέρβαση στο μπάτζετ μας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Άλλωστε, προτιμότερο είναι να κάνεις την υπέρβαση στην αρχή της χρονιάς, παρά να τρέχεις το χειμώνα. Και αυτό να είστε σίγουροι ότι το έμαθαν όλοι στο λιμάνι τη σεζόν που μας πέρασε...

Υ.Γ : Όλα τα παραπάνω φυσικά και δεν έχουν να κάνουν με το πόσο καλός παίκτης είναι ο Μπιρτς. Έχουν να κάνουν με το σκεπτικό και μόνο...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :